• Slávnostné otvorenie škol. roka 2021/2022

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2021/2022 začne 2. septembra 2021 o 8:00 hod. v budove ZŠ s MŠ v Kamenici.

            Na základe odporúčania RÚVZ škola neorganizuje hromadné otvorenie školského roka. Otvorenie školského roka pre žiakov 1. ročníka sa uskutoční v triede 1. ročníka výhradne len v sprievode jedného zákonného zástupcu žiaka. Ostatné triedy majú otvorenie školského roka bez zákonného zástupcu v triede so svojím triednym učiteľom.

            Žiaci a zákonní zástupcovia sú povinní mať rúško.

            Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest sa nesmie zúčastniť otvorenia školského roka.

            Pred nástupom do školy zákonný zástupca žiaka vyplní elektronicky Vyhlásenie o bezpríznakovosti žiaka. Žiaci, ktorí ešte nemajú prístup na konto Edupage, donesú toto vyhlásenie vyplnené a zákonným zástupcom podpísané. Rodičia prvákov pred vstupom do školy predložia vyplnené a podpísané Vyhlásenie o bezpríznakovosti návštevníka.

            Vyhlásenie o bezpríznakovosti návštevníka

            Vyhlásenie o bezpríznakovosti žiaka

            Žiadame o dôsledné dodržiavanie uvedených pokynov.

          • Zisťovanie záujmu o Ag samotestovanie

          • Vážení rodičia,

            ministerstvo školstva na začiatku školského roka 2021/2022 poskytne antigénové samotesty na domáce použitie tým žiakom základných škôl, špeciálnych základných škôl, stredných škôl a špeciálnych stredných škôl, ktorých rodičia prejavia záujem o takýto druh samotestov, za účelom udržania bezpečného prostredia v školách. Takúto možnosť majú aj tí žiaci, ktorí sú zaočkovaní a aj tí žiaci, ktorí prekonali ochorenie COVID-19, pokiaľ ich rodičia o ne prejavia záujem. Vo všetkých prípadoch je testovanie domácimi antigénovými samotestami dobrovoľné a bezplatné.

            Každý žiak, ktorého rodič prejaví záujem, dostane 1 balenie, ktoré obsahuje 25 ks testov na domáce samotestovanie a 25 ks sterilných odberových tyčiniek.

            Záujem o tieto testy je potrebné vyjadriť najneskôr do 25.8.2021 do 12:00 hod. a to:

            1. rodičia, ktorých deti majú konto na školskej edupage, sa vyjadria prostredníctvom svojich detí na ich žiackom konte, kde je spustené zisťovanie záujmu.
            2. rodičia nových žiakov (prvákov), ktorí ešte nemajú svoje konto na edupage, svoj záujem nahlásia emailom na zskamenica@gmail.com.
      • Kontakty

        • Základná škola s materskou školou Kamenica
        • 051/4573123 +421918657042
        • Kamenica 645 082 71 Kamenica 082 71 Kamenica Slovakia
        • 037944681
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje